بسیاری از ن باردار در سه ماهه دوم و سوم حاملگی، درد شکمی را تجربه می کنند. اغلب این دردها بی ضرر هستند و زمانی که نوزاد متولد می شوند، ناپدید می شوند. این مقاله که بر اساس جدیدترین پژوهش های پزشکان تهیه شده است، علت های درد ناف در دوران بارداری را به همراه روش های درمان ساده برایتان بیان می کند.
فرورفتگی ناف نشانه ی این است که قسمتی در نزدیکی سوراخ ناف رطوبت خود را از دست داده است. در دوران حاملگی شاهد تغییرات فیزیکی زیادی به دلیل رشد جنین در داخل رحم هستیم. بیشتر این تغییرات مربوط به شکم بوده همان جایی که ناف تغییر شکل میدهد.
بدن ن در زمان حاملگی دستخوش تغییرات زیادی شده که این تغییرات تا زمان زایمان ادامه دارد.برخی از ن از درد و ناراحتی در ناحیه ناف شکایت دارند در صورتی که برخی دیگر اصلا نمی دانند درد ناف یعنی چه. به طور مشابه برخی ن ممکن است این درد را در یک حاملگی تجربه نکنند ولی در حاملگی بعدی به این اندازه خوش شانس نباشند. آیا شما ناراحتی،درد و یا خارش در اطراف ناف خود احساس میکنید؟ وحشت زده نشوید این یک چیز طبیعی است و در سه ماهه دوم و سوم بیشتر آنرا تجربه خواهید کرد.
فتق ناف زمانی اتفاق می افتد که روده و یا یک بافت چربی به قسمتی در نزدیکی ناف از داخل فشار وارد کرده که به شکل یک برامدگی یا ورم خود را نشان میدهد.در برخی موارد نادر ممکن است منجر به مشکل حاد شود.
حال چگونه فتق ناف را تشخیص دهیم؟شناسایی نشانه های فتق ناف در زمان حاملگی بسیار راحت است. در زیر چند نمونه از نشانه های درد ناف ناشی از فتق ناف آورده شده است.
بیرون زده” یک اصطلاح برای سوراخ نافی است که برآمدگی دارد. همانگونه که به سوراخ نافی که حفره دارد ناف داخلی” گفته میشود.در اکثراً خانمها بیرون زدگی سوراخ ناف را در زمان حاملگی تجربه میکنند. اگر ناف شما (بیرونی) است،بیرون زدگی آن در زمان حاملگی بیشتر میشود. جای هیچگونه نگرانی نیست بیرون زدگی ناف در دوران بارداری نشانه هیچگونه خطری نیست و این یک علامت عادی بوده که اکثر خانم ها آنرا تجربه میکنند. برای آرامش خاطر شما تغییر شکل ناف هیچگونه درد و ناراحتی به همراه ندارد.
.
ادامه مطلب را در لینک اصلی زیر بخوانید:
علت های درد ناف در دوران بارداری چیست؟به همراه روشهای درمان ساده
درباره این سایت